ponedjeljak, 21. ožujka 2016.
KOLAČ “CICI-MICI”
Sastojci 30 osoba
KOLAČI
40DAG BRAŠNA
5 JAJA
12 ŽLICA ŠEĆERA
2DL ULJA
1 PRAŠAK ZA PECIVO
KREMA
1L MLIKA
6 ŽLICA ŠEĆERA
6 ŽLICA BRAŠNA
1-2 VANILIJE
1 MARGARIN ( 25dag)
10dag ČOKOLADE ZA KUHANJE
Priprema
1.
OD TIJESTA ISPEĆI TRI KORE NA MASNOM PAPIRU.LIM JE ONAJ OD PEĆNICE, ILI MANJI PA JE VIŠI KOLAČ.
2.
U JEDAN DIO TIJESTA STAVITI KAKAO I ON DOLAZI U SREDINU.
3.
ISTUĆI ŠEĆER, BRAŠNO, VANILIJU I UKUHATI U MLIKO. kAD SE POČME ZGUŠNJAVATI DODATI MARGARIN.
4.
KREMU STAVLJAMO VRUĆU NA KORE.
5.
STAVITI BIJELU KORU- KREMU- SMEĐU KORU – KREMU- BIJELU KORU- GLAZURA.
Posluživanje
JA STAVLJAM ČOKOLADNU GLAZURU, ALI MOŽE SE STAVITI I ŠEĆER U PRAHU.
KOLAČ JE BOLJI DRUGI DAN.
Ako vam je nesto nejasno u vezi recepta slobodno se obratite i ostavite poruku u komentaru mi cemo se potruditi da vam pomognemo i otklonimo nejasnoce kolko je to u nasoj mogucnosti.
PRIJATNO i uzivajte u hrani
http://www.coolinarika.com/
0 komentari