"

subota, 5. ožujka 2016.

JEDOSTAVAN I SOČAN KOLAČ: JABUKE U PUDINGU

Jabuke u pudingu od cimeta


JEDAN SAVJET:kuhajte srcem volite ono sto radite,neka vam kuhanje pricinjaje zadovoljstvo,to je glavni uslov da bi bili dobar kuhar a vasa jela bila izvrsna






Sastojci
4 jaja
200 grama brašna
180 grama rastopljenog margarina
150 grama šećera
2 vanili šećera
2 čajne žlićice praška za pecivo
2 žlice kakaa
3 jabuke
3 žlice soka od limuna
Krema:
2 pudinga od vanilije


  700 ml mlijeka
6 žlica šećera
1/2 čajne žličice cimeta

Priprema
1.
Jabuke izrežite na kockice pa pokapajte limunovim sokom i žlicom šećera.
2.
Pjenasto izmješajte cijela jaja sa šećerom pa dodajte rastopljeni margarin, brašno i prašak za pecivo.
Podjelite na dva dijela pa u jedan dodajte kakao i 2-3 žlice mlijeka.
3.


  U protvan veličine 20x30 stavite prvo žuti dio
4.
Jabuke rasporedite po žutom biskvitu.
5.
Puding koji se skuhali i u njega dodali cimet, lagano rasporedite po jabukama.
6.
Rasporedite crni dio i pecite na 170 stupnjeva oko 40 min.
  Ako vam je nesto nejasno u vezi recepta slobodno se obratite i ostavite poruku u komentaru mi cemo se potruditi da vam pomognemo i otklonimo nejasnoce kolko je to u nasoj mogucnosti.


PRIJATNO  i uzivajte u hrani


izvor:www.coolinarika.com

0 komentari