"

četvrtak, 3. ožujka 2016.

OVO JELO JE TAKO UKUSNO I TAKO LAKO SE SPREMA ZA MENE JE OVO KAO SLANA BAJADERA



JEDAN SAVJET:kuhajte srcem volite ono sto radite,neka vam kuhanje pricinjaje zadovoljstvo,to je glavni uslov da bi bili dobar kuhar a vasa jela bila izvrsna







Sastojci
 1 kg pileće belo meso
 2 kašike semf
 200 ml pavlaka



 100 gr kačkavalj
 200 gr suvog vrata ili šunkarica
 2 kom jaja
 3 čena belog luka
 1 kašika so
Priprema
Iseči i izlupati snicle belog mesa, posoliti i poređati u podmazanu vatrostalnu posudu. Tako pripremljeno belo meso



premazati semfom i posuti sitno seckanim belim lukom. Preko toga narendati kačkavalj. Poređati suvi vrat ili šunkaricu premazati semfom i ponovo poređati snicle. Iseči kačkavalj na lističe i staviti preko snicle. Umutiti jaja sa pavlakom i preliti preko svega. Peči u rerni na temperaturi 200 C da porumeni.
Posluživanje
Ostaviti da se dobro ohladi i seći kao bajadere
Ako vam je nesto nejasno u vezi recepta slobodno se obratite i ostavite poruku u komentaru mi cemo se potruditi da vam pomognemo i otklonimo nejasnoce kolko je to u nasoj mogucnosti.


PRIJATNO  i uzivajte u hrani


izvor:www.coolinarika.com

0 komentari