četvrtak, 3. ožujka 2016.
ILDINI SLANI KREKERI! NAJVEĆI PROBLEM ŠTO JE JEDNOSTAVNO NE MOŽETE PRESTATI JESTI DOK SVE NE SLISTITE.
JEDAN SAVJET:kuhajte srcem volite ono sto radite,neka vam kuhanje pricinjaje zadovoljstvo,to je glavni uslov da bi bili dobar kuhar a vasa jela bila izvrsna
Sastojci
½ kg brašna
300 gr margarina
300 gr naribanog sira gaude
1 vrećica kvasca
1 kiselo vrhnje
Priprema
1.
Gaudu sitno naribajte, dodajte ostale sastojke i zamijesite tijesto. Podijelite na dva dijela i stavite pola sata da tijesto stane. Razvaljajte tijeste, izrežite ga rodulom na veličinu koja vama odgovara, složite u tepsiju, premažite umućenim žumancem, malo posolite, pospite sezamom, kimom i inim sjemenkama. Nakon petnaest minuta pečenja vadite i navalite.
2.
P.S. Ovi krekeri će vam oduzeti malo više vremena – pečenje, ustvari rezanje, premazivanje i posipanje, ali neki gušti ipak zahtijevaju i malo više truda.
Ako vam je nesto nejasno u vezi recepta slobodno se obratite i ostavite poruku u komentaru mi cemo se potruditi da vam pomognemo i otklonimo nejasnoce kolko je to u nasoj mogucnosti.
PRIJATNO i uzivajte u hrani
izvor:www.coolinarika.com
0 komentari