nedjelja, 31. siječnja 2016.
ŠNICLE U UMAKU OD SLATKOG VRHNJA I SENFA
JEDAN SAVJET:kuhajte srcem volite ono sto radite,neka vam kuhanje pricinjaje zadovoljstvo,to je glavni uslov da bi bili dobar kuhar a vasa jela bila izvrsna
Sastojci 4 osobe
4-6 većih svinj.odrezaka
4 v.ž juhe ili vode
4 v.ž slatkoga vrhnja za kuhanje
2 kisela krastavca
2 v.ž senfa
malo soli,papra i vegete
2 v.ž ulja
sjeckani peršin
Priprema
1.
Svinjske odreske malo potući s batom,začiniti s soli,paprom i vegetom pa ih popržiti na 2 žlice ulja.Izvaditi ih i pokrivene držati na toplom.
2.
Masnoću od prženja mesa tada zalti s juhom ili vodom.
Dodati vrhnje pa promiješati.Kisele krastavce narezati na sitne kockice pa ih umiješati u vrhnje,promiješati.
3.
Tada dodati senf,sjeckani peršin pa prokuhati,začiniti po želji.
4.
U umak vrati izpečene šnicle,promiješati i odmah poslužiti.
Posluživanje
Poslužiti uz prilog po želji;neko izdinstano povrće,tjesteninu,pire,rižu....i salatu.
Ako vam je nesto nejasno u vezi recepta slobodno se obratite i ostavite poruku u komentaru mi cemo se potruditi da vam pomognemo i otklonimo nejasnoce kolko je to u nasoj mogucnosti.
PRIJATNO i uzivajte u hrani
izvor:www.coolinarika.com
0 komentari