petak, 22. siječnja 2016.
SEVEN DAYS
JEDAN SAVJET:kuhajte srcem volite ono sto radite,neka vam kuhanje pricinjaje zadovoljstvo,to je glavni uslov da bi bili dobar kuhar a vasa jela bila izvrsna
SASTOJCI
1,5l mleka
24 kasike secera
10 kasika gustina
2 kom pudinga od vanile
2 kom margarina
200g secera u prahu
300g plazme u komadu
2 kom velikog pakovanja Mini seven days
1 kom malog pakovanja Mini seven days
250g eurokrema
100g cokolade za kuvanje
250g slaga
negazirani sok za umakanje keksa
PRIPREMA
U malo mleka umesati puding i gustin.U drugi deo mleka dodati secer i staviti da se kuva.Kada provFFAFri dodati razmucen puding i gustin i mesati dok se ne dobije gusta smesa. Staviti da se ohladi.Kad se ohladi izmiksati.
Margarin dobro izraditi sa secerom u prahu i dodati ga ohladjenom pudingu.Gotov fil podeliti na dva dela. U jedan deo staviti izrendanu cokoladu.(umesto da se renda moze i da se istopi onda imate cokoladni fil :).)
Plazmu dobro umakati u sok i redjati na tacnu. Na plazmu staviti fil sa rendanom cokoladom. Preko fila redjati kroasane koji su prethodno dobro natopljeni u sok.Na kroasane staviti drugi fil.
Eurokrem malo ugrejati da bi bio tecniji i premazati ga preko torte. Ukrasiti slagom.
Tortu ostaviti da odstoji u frizideru bar dva sata,a najbolje je celu noc. Torta je jako izdasna i ukusna...
Ako vam je nesto nejasno u vezi recepta slobodno se obratite i ostavite poruku u komentaru mi cemo se potruditi da vam pomognemo i otklonimo nejasnoce kolko je to u nasoj mogucnosti.
PRIJATNO i uzivajte u hrani
izvor:www.coolinarika.com
0 komentari