srijeda, 27. siječnja 2016.
NEMA KORA, NEMA PEČENJA, A DOBIJETE SLASNU TORTU! EVO KAKO…
JEDAN SAVJET:kuhajte srcem volite ono sto radite,neka vam kuhanje pricinjaje zadovoljstvo,to je glavni uslov da bi bili dobar kuhar a vasa jela bila izvrsna
Od pripreme torte često odustanete jer znate da će vam za pečenje kora i komplikovane filove trebati mnogo vremena.
Šta kažete na Markiza tortu koja se sprema za pola sata i bez pomenutih muka? Zvuči ukusno, zar ne?
Mekani keks potopljen u kafu u kombinaciji sa filom od pečenih lešnika – fantastičnog je ukusa.
verili ste se, nema komplikovane pripreme, komplikovanih sastojaka, a ni velikog kulinarskog umeća.
Kad pogledate video i probate kremastu tortu, zabeležite ove sastojke, jer ćete se ovom ukusu sigurno vraćati. Pa da vas podsetimo:
SASTOJCI ZA MARKIZA TORTU:
200 g putera,
50 g margarina,
200 g čokolade,
200 g pečenih lešnika,
250 g šećera u prahu,
2 kutije plazma keksa ili piškota,
2 kesice šlaga.
Ako vam je nesto nejasno u vezi recepta slobodno se obratite i ostavite poruku u komentaru mi cemo se potruditi da vam pomognemo i otklonimo nejasnoce kolko je to u nasoj mogucnosti.
PRIJATNO i uzivajte u hrani
Izvor: zena.blic.rs
0 komentari