"

ponedjeljak, 22. veljače 2016.

PIJESAK TORTA BEZ MARGARINA I MASLACA BEZ PEČENJA MA BEZ....AL JE NAJ, NAJ, NAJ....

Pjesak kocke

JEDAN SAVJET:kuhajte srcem volite ono sto radite,neka vam kuhanje pricinjaje zadovoljstvo,to je glavni uslov da bi bili dobar kuhar a vasa jela bila izvrsna






Napravite je bez maslaca ili margarina...lagana i jaaaako fina ;)
Skuhala sam 6 pudinga od vanilie u 1,5 l mlijeka (200 ml mlijeka oduzela za izmijesati prah za puding).
Secera staviti po želji, koliko se voli slatko.
Napravila sam slag od 250 ml vrhnja + 2 slagfixa i umijesala i skroz ohladjeni puding.
Podijelila sam smjesu na 3 dijela...



u 1 dio stavila 250 g usitnjenih napolitanki (mogu bilo koji mljeveni keksi),
u 2 dio umijesala 200 g kokosa,
u 3 dio stavila 100g mljevenih badema i 100g otopljene cokolade. Umjesto badema mogu orasi, ljesnjaci..
Prefina je.
Slaganje:



Kalup (24-26 cm)  lagano namazati uljem ili maslacem, ravnomjerno rasporediti 1 smjesu, na nju staviti 2 smjesu, zatim smjesu 3.
Staviti u frizider oko 1 sat da se stisne i posluziti.
Ako vam je nesto nejasno u vezi recepta slobodno se obratite i ostavite poruku u komentaru mi cemo se potruditi da vam pomognemo i otklonimo nejasnoce kolko je to u nasoj mogucnosti.


PRIJATNO  i uzivajte u hrani


izvor:www.coolinarika.com

0 komentari