srijeda, 17. veljače 2016.
OD SVIH RECEPATA ZA CARSKU PITU OVAJ MI JE NAJDRAŽI
JEDAN SAVJET:kuhajte srcem volite ono sto radite,neka vam kuhanje pricinjaje zadovoljstvo,to je glavni uslov da bi bili dobar kuhar a vasa jela bila izvrsna
Sastojci
200 gr brašna
150 gr svježeg sira
150 gr šunke,šunkerice...
4 jaja
150 gr kiselih krastavaca
2 dl mlijeka
2 dl ulja
1 prašak za pecivo
sol
Priprema
1.
razmuti jaja,dodaj sir,na kockice narezanu šunku i krastavce,mlijeko,ulje,brašno sa p.p.
2.
dobro izmješaj i ulij u nauljen i pobrašnjen protvan-peci u pećnici na 180 1/2 h.
Ako vam je nesto nejasno u vezi recepta slobodno se obratite i ostavite poruku u komentaru mi cemo se potruditi da vam pomognemo i otklonimo nejasnoce kolko je to u nasoj mogucnosti.
PRIJATNO i uzivajte u hrani
izvor:www.coolinarika.com
0 komentari