"

petak, 26. veljače 2016.

NEPEČENA PUDING TORTA JEDNOSTAVNIJE NE MOŽE

nepečena puding torta

JEDAN SAVJET:kuhajte srcem volite ono sto radite,neka vam kuhanje pricinjaje zadovoljstvo,to je glavni uslov da bi bili dobar kuhar a vasa jela bila izvrsna








Sastojci
tamni puding:
2 vrećice dolcela pudinga od čokolade ili kakaa
5 žlica šećera
8 dl mlijeka
20 dag prženih mljevenih lješnjaka
svijetli puding:
2 vrećice dolcela pudinga od vanilije
5 žlica šećera



8 dl mlijeka
20 dag kokosova brašna
krema:
2 vrećice dolcela kreme za torte i kolače, okusa čokolada
-- mlijeka po potrebi
ukras:
2, 5 dl slatkog vrhnja

Priprema
1.
Najprije priredite kalup za tortu, ovako: obruč kalupa za tortu namažite maslacem i stavite ga na ravan pladanj za torte.
2.
Skuhajte tamni puding, po uputi na vrećici, na 8 dl mlijeka. Primješajte mu pržene mljevene lješnjake. Nalijte u pripremljen kalup. Stavite da se hladi u hladnjaku.
3.
Kad se prohladilo, skuhajte puding od vanilije, po uputi na vrećici primješajte mu kokosovo brašno i oprezno nalijte na onaj puding od čokolade. Stavite u hladnjak i pustite da se ohladi.
4.



Kremu od čokolade napravite po uputstvu na vrećici. Namažite na ohlađene pudinge. Pažljivo odvojite obruč od ohlađene “torte”.
5.
Ukrasite tučenim slatkim vrhnjem i ukasima po želji.
Posluživanje
Ovakvu tortu ili kocke, možete napraviti i od voćnih pudinga raznih okusa, s dodatkom sjeckanog voća ili voća iz kompota, a ovakvo spremljeni pudinzi mogu poslužiti i kao desert u čaši, ali i kao krema biskvitnim kolačima!
Ako vam je nesto nejasno u vezi recepta slobodno se obratite i ostavite poruku u komentaru mi cemo se potruditi da vam pomognemo i otklonimo nejasnoce kolko je to u nasoj mogucnosti.


PRIJATNO  i uzivajte u hrani


izvor:www.coolinarika.com

0 komentari