
JEDAN SAVJET:kuhajte srcem volite ono sto radite,neka vam kuhanje pricinjaje zadovoljstvo,to je glavni uslov da bi bili dobar kuhar a vasa jela bila izvrsna
SASTOJCI
biskvit
6 bjeljanjaka
20 dag šećera
1 dcl ulja
1 dcl mlijeka
20 dag oštrog brašna
1 prašak za pecivo
krema
1/2 l vrhnja za šlag
20 dag čokolade za kuhanje
PRIPREMA
Za biskvit izmiksati snijeg od bjeljanjaka pa dodati šećer,ulje i mlijeko.Na kraju umiješati brašno pomiješano s praškom za pecivo.Staviti peći na 180 stupnjeva oko 20 minuta(isprobati s čačkalicom ako je pečeno).Veličina pleha je oko 40*24 cm.
Kad se biskvit ispeče pripremimo kremu;otopimo slatko vrhnje do vrenja,pa u njemu rastopimo čokoladu.Dobro izmiješamo.
Još vrući biskvit izbodemo s vilicom.Prelijemo ga s vrućom čokoladom.Ostavimo da se ohladi i dobro stisne čokolada.Kad se dobro ohladi,režemo na kocke i poslužimo.
Ako vam je nesto nejasno u vezi recepta slobodno se obratite i ostavite poruku u komentaru mi cemo se potruditi da vam pomognemo i otklonimo nejasnoce kolko je to u nasoj mogucnosti.
PRIJATNO i uzivajte u hrani
izvor:www.coolinarika.com
0 komentari