srijeda, 17. veljače 2016.
PEČENE PAPRIKE PUNJENE FETA SIROM! FINO, JEDNOSTAVNO, S MALO SASTOJAKA, IDEALAN RUČAK ZA OVE TOPLE DANE :)
JEDAN SAVJET:kuhajte srcem volite ono sto radite,neka vam kuhanje pricinjaje zadovoljstvo,to je glavni uslov da bi bili dobar kuhar a vasa jela bila izvrsna
Sastojci 4 osobe
Sastojci;
4-5 crvenih paprika
1 jaje
150 g feta sira
2 žlice kiselog vrhnja
1 žlica nasjeckanog peršina
papar, sol
Priprema
1.
Pećnicu zagrijte na 200 stupnjeva.
2.
Paprike operite pa ih nožem razrežite po sredini, tako da peteljka ostane netaknuta, te im izvadite sjemenke.
3.
Nauljite vatrostalnu posudu, složite paprike pa ih pecite dok ne omekšaju.
4.
Izvadite ih iz pećnice, malo ih prohladite.
U međuvremenu napravite nadjev.
5.
Stavite feta sir u zdjelicu, zgnječite ga vilicom, dodajte mu jaje i kiselo vrhnje.
Sve dobro promiješajte, pa dodajte peršin, sol i papar.
6.
Paprike ogulite, malo posolite, rasporedite ih u vatrostalnu posudu, te u svaku papriku stavite malo nadjeva.
7.
Vratite ih u pećnicu na 10-ak minuta.
8.
Poslužite uz sezonsku salatu.
Ako vam je nesto nejasno u vezi recepta slobodno se obratite i ostavite poruku u komentaru mi cemo se potruditi da vam pomognemo i otklonimo nejasnoce kolko je to u nasoj mogucnosti.
PRIJATNO i uzivajte u hrani
izvor:www.coolinarika.com
0 komentari