nedjelja, 21. veljače 2016.
BRZE ROLNICE ZA DORUČAK
JEDAN SAVJET:kuhajte srcem volite ono sto radite,neka vam kuhanje pricinjaje zadovoljstvo,to je glavni uslov da bi bili dobar kuhar a vasa jela bila izvrsna
Sastojci
1 salica 250 ml.
2 salice brasna
4 zlice hladnog putera
1.5 zlicica praska za pecivo
1 zlicica sode bikarbone
1 salica kiselog mlijeka
sol i peper
400gr. friskih kobasica za dorucak(ili salame)
sir po zelji
Priprema
1.
U brasno dodajte isjeckani puter,prasak za pecivo,sodu bikarbonu,kiselo mlijeko,sol i peper.
Zamijesite tijesto.
2.
Tijesto istresite na pobrasnjenu povrsinu i rukama tapkajte i napravite kvadar.
3.
Preko tijesta ravnomjerno rasporedite friske mljevene kobasice za dorucak.
4.
Zavijte u rolnu i isjecite na malo deblje komade sa nozem za kruh.
5.
Stavite peci u zagrijanu pecnicu na 190C oko 20-25 min.
Posluživanje
Ovdje mozete koristiti i sunku ili druge kobasice ili salame za dorucak.Pazite ako koristite sunku prvo je isjeckajte na sitno posto ce biti malo teze da se sijece ako nisu sitno sjeckane.Po zelji mozete dodati i sir...
Ako vam je nesto nejasno u vezi recepta slobodno se obratite i ostavite poruku u komentaru mi cemo se potruditi da vam pomognemo i otklonimo nejasnoce kolko je to u nasoj mogucnosti.
PRIJATNO i uzivajte u hrani
izvor:www.coolinarika.com
Sta u sastojcima znaci 1 saliva 250ml CEGA?
OdgovoriIzbrišiTo znaci da za meru koristi solju od 250ml
OdgovoriIzbriši