subota, 2. siječnja 2016.
PILEĆI CORDOM BLEU IZ PEĆNICE PEČEN U SVOJIM SOKOVIMA A NE NA MASNOĆI!!!
JEDAN SAVJET:kuhajte srcem volite ono sto radite,neka vam kuhanje pricinjaje zadovoljstvo,to je glavni uslov da bi bili dobar kuhar a vasa jela bila izvrsna
Sastojci
4 pileća filea (oko 800 g)
Crni papar mljeveni Podravka By Podravka
3 žličice Vegete By Podravka
200 ml vode
2 žlice otopljenog maslaca (25 g)
2 češnja češnjaka
½ žličice Origano sušeni Podravka By Podravka
4 ploške kuhane šunke (100 g)
4 ploške trapista ili nekog drugog tvrdog sira (100 g)
1 žlica maslinova ulja
Za paniranje:
80 g Krušnih mrvica
2 žličice Slatka paprika mljevena Podravka By Podravka
2 žlice naribanog parmezana
Priprema
1.
Pileći file stavite jedan po jedan u vrećicu i istucite ih batom za meso u tanak odrezak. Meso popaprite i pospite s 1 žličicom Vegete.
2.
U posudu stavite vodu, 2 žličice Vegete, otopljeni maslac, protisnuti češnjak i origano. Zagrijte do vrenja i kuhajte nekoliko minuta.
3.
Pripremite smjesu za paniranje tako da pomiješate krušne mrvice, crvenu mljevenu papriku i sir parmezan.
4.
Na pileći file položite plošku šunke, preko nje plošku sira, presavijte u odrezak i učvrstite čačkalicama.
5.
Pripremljeno meso umočite u tekuću smjesu, a zatim u smjesu za paniranje. Panirane odreske posložite u tepsiju premazanu maslinovim uljem.
6.
Prelijte ostatkom tekuće smjese i pecite u pećnici zagrijanoj na 200°C oko 45 minuta.
Posluživanje
Poslužite toplo uz salatu.
Savjet
Zajedno s mesom možete peći i krumpire.
Ako vam je nesto nejasno u vezi recepta slobodno se obratite i ostavite poruku u komentaru mi cemo se potruditi da vam pomognemo i otklonimo nejasnoce kolko je to u nasoj mogucnosti.
PRIJATNO i uzivajte u hrani
http://www.coolinarika.com/
0 komentari