"

subota, 2. siječnja 2016.

PILEĆI CORDOM BLEU IZ PEĆNICE PEČEN U SVOJIM SOKOVIMA A NE NA MASNOĆI!!!



JEDAN SAVJET:kuhajte srcem volite ono sto radite,neka vam kuhanje pricinjaje zadovoljstvo,to je glavni uslov da bi bili dobar kuhar a vasa jela bila izvrsna









Sastojci
    4 pileća filea (oko 800 g)
    Crni papar mljeveni Podravka By Podravka
    3 žličice Vegete By Podravka
    200 ml vode
    2 žlice otopljenog maslaca (25 g)
    2 češnja češnjaka



      ½ žličice Origano sušeni Podravka By Podravka
    4 ploške kuhane šunke (100 g)
    4 ploške trapista ili nekog drugog tvrdog sira (100 g)
    1 žlica maslinova ulja
    Za paniranje:
    80 g Krušnih mrvica
    2 žličice Slatka paprika mljevena Podravka By Podravka
    2 žlice naribanog parmezana

Priprema
    1.
    Pileći file stavite jedan po jedan u vrećicu i istucite ih batom za meso u tanak odrezak. Meso popaprite i pospite s 1 žličicom Vegete.
    2.
    U posudu stavite vodu, 2 žličice Vegete, otopljeni maslac, protisnuti češnjak i origano. Zagrijte do vrenja i kuhajte nekoliko minuta.
    3.
    Pripremite smjesu za paniranje tako da pomiješate krušne mrvice, crvenu mljevenu papriku i sir parmezan.
    4.



      Na pileći file položite plošku šunke, preko nje plošku sira, presavijte u odrezak i učvrstite čačkalicama.
    5.
    Pripremljeno meso umočite u tekuću smjesu, a zatim u smjesu za paniranje. Panirane odreske posložite u tepsiju premazanu maslinovim uljem.
    6.
    Prelijte ostatkom tekuće smjese i pecite u pećnici zagrijanoj na 200°C oko 45 minuta.
Posluživanje
Poslužite toplo uz salatu.
Savjet
Zajedno s mesom možete peći i krumpire.
Ako vam je nesto nejasno u vezi recepta slobodno se obratite i ostavite poruku u komentaru mi cemo se potruditi da vam pomognemo i otklonimo nejasnoce kolko je to u nasoj mogucnosti.
PRIJATNO  i uzivajte u hrani


http://www.coolinarika.com/

0 komentari