ponedjeljak, 29. veljače 2016.
KREMASTO MEKANE KOCKE!!! PREKRASAN SPOJ..
JEDAN SAVJET:kuhajte srcem volite ono sto radite,neka vam kuhanje pricinjaje zadovoljstvo,to je glavni uslov da bi bili dobar kuhar a vasa jela bila izvrsna
Sastojci
1.SLOJ
250g mljevenih digestive keksa
150 g Šećera u prahu Dolcela
150 g rastopljenog maslaca
5 žlica vruceg mlijeka
2.SLOJ
200g krem sira
200 ml slatkog vrhnja za šlag+200 g šećera u prahu
3.SLOJ
300 ml sirupa od limuna
300 ml vode
2 Vanilin pudinga Dolcela+100 ml vode
4.SLOJ
1 Šlag pjena Dolcela
120 ml mlijeka
Priprema
1.
Pomijesati kekse, maslac , mlijeko i šećer u prahu, utisnuti u kalup 35×35 i staviti u hladnjak.
2.
Izraditi čvrsto slatko vrhnje, dodati krem sir i šećer.Ravnomjerno premazati po sloju keksa i staviti u hladnjak.
3.
Zakuhati do vrenja sirup od limuna, vodu i u kipuće umijesati dva pudinga rastopljena u 100 ml vode. Malo prohladiti neprestano mijesajući i zatim ravnomjerno rasporediti po kremi. Staviti u hladnjak.
4.
Izraditi čvrsti šlag i pemazati kolač. Neka odstoji preko noći!
Ako vam je nesto nejasno u vezi recepta slobodno se obratite i ostavite poruku u komentaru mi cemo se potruditi da vam pomognemo i otklonimo nejasnoce kolko je to u nasoj mogucnosti.
PRIJATNO i uzivajte u hrani
izvor:www.coolinarika.com
0 komentari