"

ponedjeljak, 11. siječnja 2016.

KOKOS FANTAZIJA



JEDAN SAVJET:kuhajte srcem volite ono sto radite,neka vam kuhanje pricinjaje zadovoljstvo,to je glavni uslov da bi bili dobar kuhar a vasa jela bila izvrsna










Sastojci
Biskvit:
4 bjelanjka
250 grama šećera
150 grama kokosa
Preljev:
2 žlice kakaa
2 žlice šećera


1 žlica instant kave (nescafe)
100 grama čokolade (za kuhanje ili mliječne)
4 žlice mlijeka
Krema:
1/2 l vrhnja za šlag
1 vrećica instant pudinga od vanilije

Priprema
1.
Izmješajte bjelanjke sa šećerom pa dodajte kokos i smjesu stavit u tepsiju veličine 20x30, i pecite na 160 stupnjeva dok ne dobije laganu boju.

2.
Rastopite sve sastojke za preljev, dobro ih izmješajte i prelijte preko ohlađenog biskvita.


3.
Vrhnje za šlag izlijte u posudu za miksanje i dodajte puding u prahu.

4.
Miksajte par minuta dok ne dobijete gustu kremu.

5.
Premažite kolač i stavite da se dobro ohladi
. Ako vam je nesto nejasno u vezi recepta slobodno se obratite i ostavite poruku u komentaru mi cemo se potruditi da vam pomognemo i otklonimo nejasnoce kolko je to u nasoj mogucnosti.
PRIJATNO  i uzivajte u hrani




izvor:www.coolinarika.com

0 komentari